Matsedel VT-19

MATSEDEL V 14, 1 – 5/4

Måndag: Ugnsstekt Falukorv, potatismos (Innehåller: laktos)

Tisdag: Tonfisksås med pasta (Innehåller: gluten, laktos)

Onsdag: Pasta Rosso (Innehåller: gluten, laktos, spår av selleri,)

Torsdag: Italiensk ostsoppa (Innehåller: gluten, selleri, laktos)

Fredag: Buffé* (Innehåller: gluten, laktos, senap, spår av selleri)

 

MATSEDEL V 15, 8/4 – 12/4

Måndag: Köttfärsbiff med rotfruktsgratäng (Innehåller: gluten, laktos)

Tisdag: Panerad Fisk med kall sås, potatis (Innehåller: ägg, laktos, gluten, senap)

Onsdag: Majsbiffar med klyftpotatis, ostcreme (Innehåller: baljväxter, laktos, ägg)

Torsdag: Linssoppa (Innehåller: baljväxter, laktos, spår av selleri)

Fredag: Tikka Masala, bulgur (Innehåller: laktos, soja)

*BUFFÉ 50% PÅ ALLA MATLÅDOR I KYL OCH FRYS


Varje dag serveras mjölk/vatten samt grönsaker. Vid soppa serveras nybakt bröd.  Matsedeln är en grundmatsedel och vi reserverar oss för vissa ändringar.

Grundmatsedel:

Måndag            Kött

Tisdag               Fisk

Onsdag             Vegetariskt

Torsdag            Soppa

Fredag              Kyckling