Matsedel HT-19

MATSEDEL V 42, 14/10 – 18/10

Måndag: Köttfärslimpa, sås, potatis, lingon (Innehåller: Laktos, gluten, spår av selleri)

Tisdag: Fisk med frasigt täcke, sås, potatis (Innehåller: gluten, laktos)

Onsdag: Majsbiffar, klyftpotatis, kall sås (Innehåller: gluten, laktos, selleri, baljväxter)

Torsdag: Fisksoppa (Innehåller: selleri, laktos)

Fredag: Kycklinggratäng a lá Inger, Bulgur (Innehåller: selleri, laktos, gluten)

MATSEDEL V 43, 21/10-25/10

Måndag: Köttfärssås, Spagetti (Innehåller: gluten, selleri, laktos)

Tisdag: Fiskgratäng med Dragon och purjolök, potatis(Innehåller: selleri, laktos, ägg)

Onsdag: Ostpolenta med ajvar- och linsröra (Innehåller: selleri, laktos, ägg, baljväxter)

Torsdag: Cowboysoppa (Innehåller: gluten, laktos, spår av selleri, baljväxter)

Fredag: Kyckling med soltorkade tomater, ris (Innehåller: selleri, laktos)

 


Varje dag serveras mjölk/vatten samt grönsaker. Vid soppa serveras nybakt bröd.  Matsedeln är en grundmatsedel och vi reserverar oss för vissa ändringar.

Grundmatsedel:

Måndag            Kött

Tisdag               Fisk

Onsdag             Vegetariskt

Torsdag            Soppa

Fredag              Kyckling