Matsedel VT-19

MATSEDEL V 5, 28/1-1/2

Måndag: Fläskkaré med wokgrönsaker och ris (Innehåller: gluten, laktos)

Tisdag: Panerad fisk med kall sås och potatis (Innehåller ägg, laktos, senap)

Onsdag: Majsbiffar med klyftpotatis och ostcreme (Innehåller: baljväxter, laktos, ägg)

Torsdag: Linssoppa (Innehåller: baljväxter, laktos, spår av selleri)

Fredag:  Tikka Masala och ris (Innehåller: laktos, soja)

 

MATSEDEL V 6, 4-8/2

Måndag: Lingongryta med potatis (Innehåller: laktos, gluten, spår av selleri)

Tisdag: Fiskgratäng, ris (Innehåller: laktos)

Onsdag: Gräddstuvad grönsakspytt (Innehåller: Laktos, spår av selleri,)

Torsdag: Rostad Blomkålssoppa (Innehåller: selleri, laktos)

Fredag: Kyckling med soltorkade tomater, bulgur (Innehåller: laktos, senap)

 

MATSEDEL V 7, 11-15/2

Måndag: Lasagne (Innehåller: gluten, laktos)

Tisdag: Fiskpanna med purjolök & morot, mos (Innehåller: laktos, spår av selleri)

Onsdag: Ost- och lök paj (Innehåller: gluten laktos, ägg)

Torsdag: Minestrone (Innehåller: gluten, selleri )

Fredag: Kokos- och curry kyckling, ris (Innehåller: laktos, soja)

 

Varje dag serveras mjölk/vatten samt grönsaker. Vid soppa serveras nybakt bröd.  Matsedeln är en grundmatsedel och vi reserverar oss för vissa ändringar.

Grundmatsedel:

Måndag            Kött

Tisdag               Fisk

Onsdag             Vegetariskt

Torsdag            Soppa

Fredag              Kyckling