Matsedel HT-19

MATSEDEL V 34, 19 – 23/8

Måndag: Ugnsstekt Falukorv, potatismos (Innehåller: laktos)

Tisdag: Tonfiskgratäng med ris (Innehåller: laktos, ägg, selleri)

Onsdag: Pasta Rosso (Innehåller: baljväxter, laktos, gluten

Torsdag: Italiensk ostsoppa (Innehåller: gluten, selleri, laktos)

Fredag: Kycklingbiff med melonsalsa och klyftpotatis

MATSEDEL V 35, 26 – 30/8

Måndag: Fläskkarré med wokgrönsaker, ris (Innehåller: gluten, laktos)

Tisdag: Panerad Fisk med kall sås, potatis (Innehåller: ägg, laktos, gluten, senap)

Onsdag: Majsbiffar, klyftpotatis, ost crème (Innehåller: laktos, gluten, ägg, baljväxter)

Torsdag: Linssoppa (Innehåller: Baljväxter, laktos, spår av selleri)

Fredag: Tikka Masala, ris (Innehåller: laktos, soja)

 


Varje dag serveras mjölk/vatten samt grönsaker. Vid soppa serveras nybakt bröd.  Matsedeln är en grundmatsedel och vi reserverar oss för vissa ändringar.

Grundmatsedel:

Måndag            Kött

Tisdag               Fisk

Onsdag             Vegetariskt

Torsdag            Soppa

Fredag              Kyckling