Matsedel HT-18

MATSEDEL V 49, 03-07/12

Måndag: Asiatisk köttgryta, ris (laktos, gluten, spår av selleri)

Tisdag: Apelsin- och dillfisk med kall sås, potatis (Innehåller: laktos, citrus)

Onsdag: Majsbiffar med klyftpotatis ostcreme (Innehåller: laktos, baljväxter, selleri,)

Torsdag: Broccolisoppa (Innehåller: selleri, laktos)

Fredag: BUFFÉ* (Innehåller: gluten, selleri, laktos, ägg)

 

MATSEDEL V 50, 10-14/12

Måndag: Salvia-honungs balsamicoglaserad fläskkarre med rostad majsyoghurt och potatis (Innehåller: gluten, laktos)

Tisdag: Tonfisksås, pasta (Innehåller: senap, laktos)

Onsdag: Ostpolenta med ajvar och linsröra (Innehåller: baljväxter, laktos, ägg)

Torsdag: Fisksoppa (Innehåller: gluten, laktos, spår av selleri)

Fredag Kycklinggratäng, ris (Innehåller: laktos, soja)

*50% på alla matlådor i kylen och frysen

 

 

 

Varje dag serveras mjölk/vatten samt grönsaker. Vid soppa serveras nybakt bröd.  Matsedeln är en grundmatsedel och vi reserverar oss för vissa ändringar.

Grundmatsedel:

Måndag            Kött

Tisdag               Fisk

Onsdag             Vegetariskt

Torsdag            Soppa

Fredag              Kyckling