Matsedel VT-19

MATSEDEL V 22, 27–31/5 

Måndag: Köttfärssås, spagetti (Innehåller: gluten, spår av selleri) 

Tisdag: Fisk med frasigt täcke, sås, potatis (Innehåller: gluten, laktos, senapsfrön) 

Onsdag: Morotsbiffar, klyftpotatis, kall sås (Innehåller: gluten, laktos, selleri) 

Torsdag: KRISTI HIMMELSFÄRDS DAG 

Fredag: BUFFÉ * (Innehåller: gluten, laktos, spår av selleri) 

MATSEDEL V 23, 3–7/6 

Måndag: Köttfärslimpa, sås, potatis, lingon (Innehåller: Gluten, laktos, ägg, spår av selleri) 

Tisdag: Fiskgratäng med Dragon och purjolök, potatis (Innehåller: selleri, laktos,) 

Onsdag: Ostpolenta med ajvar– och linsröra (Innehåller: selleri, laktos, ägg, baljväxter) 

Torsdag: SVENSKA NATIONALDAGEN 

Fredag: BUFFÉ * (Innehåller: gluten, laktos, spår av selleri) 

 

*BUFFÉ 50% på alla matlådor i frysen 


Varje dag serveras mjölk/vatten samt grönsaker. Vid soppa serveras nybakt bröd.  Matsedeln är en grundmatsedel och vi reserverar oss för vissa ändringar.

Grundmatsedel:

Måndag            Kött

Tisdag               Fisk

Onsdag             Vegetariskt

Torsdag            Soppa

Fredag              Kyckling